Novoflor Extra Static SD

Нашата хетерогенна гама LINO Fatra включва антистатични, проводими подови настилки, на ролки с износоустойчив  слой с дебелина 0,8 mm, което ги прави подходящи за помещения с най-високо ниво на натоварване (cl. 34, 43).

Уникалната характеристика на тази настилка, е способността ѝ да разсейва статичното електричество, поради което представлява статично дисипативна (антистатична) настилка, предназначена за помещения, изискващи антистатични настилки и повишена защита на електронните компоненти и устройства от такива електрически разряди.

Novoflor Extra STATIK SD отговаря на изискванията на EN 1081 и EN 14041 за статично дисипативни подови настилки (вътрешно съпротивление ≤ 1 · 109 Ω;  за максимална функция на пода е необходимо да се следва целият процес на монтаж, предложен от производителя (т.е. проводимо лепило, заземителни медни ленти и др.), както и използването на средства за поддръжка и почистване. Подовата повърхност, която се отличава с иновативен слой от проводящ полиуретанов лак и усъвършенствани технически параметри, също е лесна за поддръжка при ниски разходи за почистване.

Fatra LINO, NFE Statik SD, 2120-153

Fatra LINO, NFE Statik SD, 2120-131

Fatra LINO, NFE Statik SD, 2120-134

Fatra LINO, NFE Statik SD, 2120-136

Fatra LINO, NFE Statik SD, 2120-150

Share on facebook
Facebook
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email