За нас

Фирма „Гертех Инженеринг“ ООД е официален дистрибутор на “FATRA”  Винилови(PVC) покрития за България. 
Екипът ни е с дългогодишен опит в доставката и монтажа на Винилови(PVC) подови покрития, като работата ни с продуктите на Fatra дататира от повече от 20 години на Българския пазар. От позицията на дългогодишния ни опит, можем да гарантираме за тяхното качество, комфорт, лукс, разнообразие и конкурентни цени. Фирмата има успешно изпълнени поръчки в различни обекти на територията на цяла България, както и извън нея. Служителите се отличават, както с добра професионална подготовка, така и дългогодишен стаж и опит в изпълнението на големи поръчки при същевременно спазване на високи критерии за качество.
FATRAFLOOR
 
Чешки Винилови(PVC) покрития.
 
FATRA a.s е Европейски производител  на винилови подови покрития.
Продуктите на “FATRA” отразяват съвременния начин на живот и допринасят за здравословна и чиста среда.
Специализираните подови покрития, също така, отговарят на изискванията за елиминиране на електростатичен заряд. Широката гама от винилови подови настилки се допълва от заваръчни шнурове, подови первази, холкери, капаци и стълбищни профили в богата цветова гама, съответстваща на предлаганите покрития. 
Виниловите подове на “FATRA” са сертифицирани съгласно Европейски стандарт ISO 9001.
Употреба:
 
Луксозни и дизайнерски настилки(LVT)
Търговски и офис настилки
Настилки на рула
Настилки за училища и детски градини
Подови настилки за домакинството
Настилки за болници и лаборатории 
Настилки за хотели и ресторанти 
Промишлени подови настилки 
Проводими и антистатични подови настилки 
Лепила Schönox

„Гертех Инженеринг” ООД е първият представител на лепила Schönox за България.
Лепила Schönox се отличават, както с ненадминато качество, така и с иновативност. Schönox са немски лепила, под бранда на “Sika” , които са известни с високото си качество и са приложими в всички дейности за залепване на PVC (винилови) настилки и стенни покрития, линолеум, гума и каучук, както и за електропроводими и антистатични подпови покрития.